minst fyra filmer i månaden hyr jag, och köper en del gör jag med.
Jag har köpt hem en del dvd boxar som jag tycker är underbart att ha hemma,för olika tillfällen.

Den kallblodige seriemördaren Brian Wicklow har suttit i fängelse i 15 år för flera bestialiska mord. Han har aldrig avslöjat var hans yngsta offer finns begravt. Därför blir polisen extra uppmärksam när Brian plötsligt är beredd att berätta. Polisen Eva Granger och hennes kollegor blir indragna i en katt-och-råtta-lek där Brian ständigt leder dem in på nya vilseledande spår.


Det är en bra film om en mördare som är en röd tråd genom hela serien.

Den håller dina nerver på helspänd hela tiden.

Tolvåriga Anna och hennes sjuårige bror Ben lever sedan en tid tillbaka på Manhattan tillsammans med sin pappa Luke och hans nya unga, vackra flickvän Isabel, som är modefotograf. Den nya situationen ses inte med blida ögon av Lukes f d hustru Jackie, som tidigare var förlagsredaktör, innan hon valde att vara hemma för att på heltid ägna sig åt barnen. Jackie tycker nämligen att karriärkvinnan Isabel inte klarar av att plötsligt ta hand om två ömhetstörstande och tidkrävande barn. Framför allt inte när väckarklockan ringer sju på morgonen... Men förhållandet mellan de två kvinnorna förändras när Jackie en dag får reda på att hon har cancer. Kanske kommer hon att dö, men kan de två kvinnorna trots allt bli vänner och lära sig att leva med varandra och barnen? I denna underbara dramakomedi

en riktig snyftar film tycker jag..efter att ha sett denna filmen har jag tänkt om många gånger om mina ära o kära.
 22 episoderna av det episka dramat som handlar om Julius Caesar, hans vapendragare Markus Antonius, närmaste arvinge Octavius, ifrågasättande vän Brutus, hänsynslösa brorsdotter Atia och vredgade älskarinna Servilia. Det är en historia för alla tider som ses genom två soldaters ögon, två män vilkas liv blir obevekligt knutna till själva romarrikets.


den här boxen tyckte både jag och min man var mycket sevärd.Ibland hade den något rysliga sener.

Absolut sevärd med många bra skådisar
.