Tuve Kyrka

 


En dag med stolhet.

Vi tog oss till Tuve kyrka i Göteborg.
Väl framme i god tid, resan gick jätte bra. Ingen större trafik alls.
Men när vi skulle till att byta om på vår yngsta dotter. Upptäcker jag med fasa att klänningen hon skulle bära var kvar hemma. !!!
Herre jösses!! Jag brukar inte ta saker för givet ,men denna gången tog jag det förgivet att maken tog den med sig i samma veva som han hämtade sin kavaj på samma ställe.( matsalen ).
ja ja vi hade turen med oss att jag inte tömde bilen kvällen innan på de kläder som skulle med till stan på måndagen. Där i fanns en rosa kjol ,som hon kunde ha om hasade ner den lite till höften . xtra tröja o byxor fanns med i ryggan.
Så hon fick på sig en matchande snygg tröja till kjolen. Hon blev söt som socker i detta. O mellan tösen fixade till håret på henne i ett nafs!!

Det är tur att man kan skratta åt saker iaf.

Visst jag blev skogstoki´ för ett par minuter. Men insåg snabbt att det faktiskt är ganska ovesäntligt om hon har en vacker klänning eller inte. Huvudsaken var ju faktiskt att hon inte blivit åksjuk o kräkts ner både sig o bilen. Vilket hade varit mycket tråkigare..

allt gott slutet gott...

på den biten ...

Väl inne i kyrkan tyckte vi alla att hela gudtjänsten med dop o allt gick jätte bra!
Det blev lite trist för Nelly ,för varje gång hon lyckades somna i sin mors famn så var det dax att resa sig sig upp antingen för att gå fram till en prästen en stund eller för att sjunga osv.
Allt blev riktigt bra där med !!
Alla ungarna var så duktiga!!

Och vi fick äran att bli stolta gudföräldrar till Nelly.
Det värmde otroligt mycket!
Och det är en uppgift som vi skall sköta med största möjliga ansvar.

..//stolt gudmor & gudfar