Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Webbsida 1. nov, 2018

Gigi Kelar

Jag kan inte stoppa mina gillar.

Webbsida 23. feb, 2018

Elisabeth

Detta är en bra webbplats.

Webbsida 13. aug, 2016

kevinluo

Jag gillar stilen på din webbplats.

Webbsida 10. aug, 2013

NEWNEWS.FI

NYHETER, EKONOMISK, KULTUR, UNDERHÅLLNING, SPORTAR, HOBBYER, BLOGGAR

NEWNEWS.FI - hetaste nyheterna från hela världen
Alltid gratis nyhetsportal.
Alla de senaste nyheterna på första gången.
Minut för minut, ögonblick för ögonblick,
är det den snabbaste nyhetsflödet runt om i världen.
Ett nytt sätt att följa nyheterna på internet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.
De olika nyhetsmedia Länkar samlar hemsida är en av de mest populära.

http://www.newnews.fi/

NYHETER,
EKONOMISK, KULTUR, UNDERHÅLLNING, SPORTAR, HOBBYER, BLOGGAR

18. nov, 2012

Ann Wallander

Hej!
Tack för de snälla ord du skrev på min hemsida.

Hälsningar Ann

Webbsida 4. feb, 2011

Marina

Hej igen

Önskar er en trevlig Fredag och helg.
Här är det fint och soligt väder idag, hoppas att det lyser hos er med med solen så det inte är mulet väder inåt landet där ni bor.

Ha det så bra.
Vänliga hälsningar


Webbsida 31. jan, 2011

Marina

Hej igen

Ville önska er underbar fin ny vecka plus att ni får ett gott slut av Januari månad och en bra början av Februari månad. Var rädda om er.
Tänker på er.

Vänliga hälsningar

Webbsida 27. jan, 2011

Marina

Hej

Kikar in en stund och ville önska er en underbar fin helg. Idag är de rejält kallt här inne i stan, 12 minusgrader och skulle tro att ni har det kallare inåt landet. Må så gott.

Vänliga hälsningar


Webbsida 25. jan, 2011

Marina

Hej

Tittar in och önskar er en underbar fin fortsättning av veckan och hoppas att ni mår bra.
Livet går vidare trots att älskade Sango somnade in Fredagen den 7/1 2011, han finns nu i hundhimmeln som jag skrev innan ja. Saknaden är så stor och det är så enormt tomt efter honom.

Här har nästan all snö borta nu och det är bara lite snöfläckar kvar. Har ni mycket snö hos er så man kan åka skidor? Brukar vara lite mera snö inåt landet ju.

Ha en fin Tisdag och en ny vecka.
Vänliga hälsningarWebbsida 11. jan, 2011

Marina

Hej

Tittar in och önskar er en riktigt God fortsättning av nya året 2011. I Fredags 7/1 2011 fick Sango somna in, saknar honom så mycket. Han har det säkert bra uppe i hundhimmeln nu. man får trösta sig med det. Ha det så jättebra. Kram.

Vänliga hälsningar

Webbsida 26. dec, 2010

Marina

Hej igen.

Hur ska ni fira nyårsafton föressten? Det är väl sådant fyrverki vid Varberg fästning skulle jag tro vid tolvslaget. Själv vet jag inte vad jag ska göra på nyårsafton. Blir väl att man sitter helt ensam hemma. Ha en fin fortsättning.

Vänliga hälsningar

Webbsida 26. dec, 2010

Marina

Hej min vän.
Tack för dina stärkande ord hos mig, ja man måste gå vidare och man har ju de fina minnerna kvar av dem som har vandrat över till andra sidan.

Det är rejäl kyla nu tycker jag. Skulle vilja att det blir lite mildare, skulle räcka med max 5 - 10 minus ute. Var ute och gick cirka 1½ timma på julafton mitt på dagen då det var solsken, men det blåste mycket så vinden var iskall. Frös både om händer och ben. Hade varma handskar med det var kallt ändå. Ha en toppengo fortsättning båda två och fira nyåret ordenligt. Ni är guld värda.
Kram tillbaks till er båda.


Webbsida 25. dec, 2010

Marina

Hej igen
Jag var på begravning i tisdags och tog farväl av en dragspelsvän som vandrat över till andra sidan. Det var vackert väder och kallt även då.

Önskar er ett gott nytt år i förskott om vi inte skulle höras av innan dess.

Må så gott.

Vänliga hälsningar

Webbsida 25. dec, 2010

Marina

Hej

Tittar in en stund hos eroch önskar er en riktigt god fortsättning av julen. Ät mycket god mat och drick god dryck till. Ha en fin samvaro med familj, släkt och vänner.

Idag har jag varit på julotta. Strålande vackert vinterväder vi har här. 18 minusgrader var det i förmiddags. Förmodar att ni hade lika kallt ute hos er som mig, om inte lite kallare, brukar vara lite kallare inåt landet från Varberg ju. Kan skilja sig med några mil inåt landet vet jag.

Önskar er en god fortsättning av julhelgen.
Julkram
Vänliga hälsningar

Webbsida 8. dec, 2010

Marina

Hej
Tusen tack för era goa ord, ska ta det lugnt med lussekatterna. Ni har rätt, jag har inte uppdaterat min hemsida på ett bra dag så ni har inte missat något. Ska försöka komma igång efter jul- nyårshelgen sedan med min hemsida med lite nya saker. Har haft ganska mycket i höst som hänt.

Problem med en stor grupp medmänniskor som älskar att utföra internetmobbning, trakasserier, utfrysning ur gemenskapen etc. De önskar väl att jag vore död, då har de vunnit en stor seger och njuter av det. De flesta hoppas jag att de är medvetna att det är olagligt och straffbart med internetmobbning enligt svensk lagstiftning. Internetmobbningen, personhatet mot mig började sommaren 2010.

Önskar dig er en fin fortsättning. Bamsekram till er båda.
Hör av er igen sedan. Har mera att berätta.
Vänliga hälsningar


Webbsida 8. dec, 2010

Marina

Hej

Tittar in och önskar er en toppenfin tredje advent i förskott samt en fin Luciadag när den kommer.
Tänker på er. Ha det så bra båda två.

Vänliga hälsningar

Webbsida 16. nov, 2010

Marina

Hej
Tack för dina trevliga ord hos mig och jag bor mitt i Varberg. Så det är Nösslinge kyrka, den är vacker den träkyrkan, röd som den är. har vart där en del gånger. Den ligger så fint med sjön. Nej, tyvär har jag ingen privat blogg, vet inte om jag ska skaffa det. Om jag gör det så ska det vara en enkel sådan som är lätt att sköta och så ska den vara på svenska språket förstås eftersom jag inte kan engelska. Har kollat in på eran semesterresa då ni var i Stockholm. Så fina kort, har även läst julklappsrimmen, en bra idé att ha en sådan sida nu när det är snart julmånaden december. De har redan tagit fram alla julsaker i affärerna har jag sett. De första julsakerna som jag såg var för cirka 2 månader sedan. Det var borta i området kring "Blå valen" där som Rusta, ÖB med flera ligger, intill Lassabackarondelen.

Ha en härlig och fin kväll.
Varmt välkommen tillbaks.
Vänliga hälsningar

Webbsida 16. nov, 2010

Marina

Hej igen

Vaknar til ett soligt och vackert väder idag.
Jo, jag har kollat runt lite hos er. Vilken kyrka har ni gift er i föressten, det foto ni ha på eran startsida. Ni är så vackra och fina tillsammans. Önskar er en trevlig vecka. Hör av er igen och tack för berömmet av min hemsida.

Vänliga hälsningar

Webbsida 16. nov, 2010

Marina

Hej
Tusen tack för era ord i min gästbok och ni är alltid välkomna tillbaks. Tack att ni inte hittar några virus på min sida och ni inte får varning från erat antivirusprogram. Det är tryggt att surfa och använda min hemsida. Jag har fortfarande problem med den personen. Jag vet inte orsaken till varför denne har startat en mobbnings- och hatkampanj mot mig.
Antagligen är denne svart- avundsjuk att jag har en så fin hemsida och är svartsjuk att jag ha så många besökare på min hemsida. Haft min hemsida i över 10 år på internet.

Angående Daniel och Viktorias bröllop. Du kan se de fotorna på nättidningen Aftonbladet som denna använder i sin bildbok på dennes hemsida på 123.minsida. Det står klart och tydligt på nättidningen att allt matrial är copyrightskyddat, det lilla tecknet © Aftonbladet Hierta AB på tidningen den vänstra spalten nästan längst ner.
Se
http://www.aftonbladet.se/brollopet/article7333349.ab

Vänliga hälsningar

Webbsida 14. nov, 2010

Marina

Hej
För att lägga fram sanningen, ser att du har fått ett varningsmedelande av Rubben.
www.rubbessida.se

Den personen har startat mobningskampanj, hatkompanj mot mig, smutskastar mig i olika gästböcker på internet. Min hemsida innehåller inga virus, skadliga koder och har inte skadat några datorer. De personen är en slags ledare i en grupp människor som denne samarbetar med som hjälper honom att syssla med internetmobbning.

Han har försökt hacka sig in i min gästbok och gjort andra saker mot mig. Jag har bevis med att denen förskte att hacka sig in, jag har både dennes ip-nummer samt internetleventör.

Denne person gör allt för sabbortera och mobba mig och det ska inte denne lyckas med. Var kontakt med polisen i somras och jag har kontakt med dem.

dennes hemsida som denne har så ser du mycket copyrightskyddat matrial, se till Viktiorias och Daniels bröllop i somras. Många av de foton kommer från internettidningar som är copyrightskyddat matrial.

Hör av er är ni snälla.
Vänliga hälsningar

Webbsida 14. nov, 2010

Marina

Hej
Tittar in och kollar runt hos eran vackra fina välgjorda hemsida. Ta kontakt med mig är ni snälla. Önskar er en underbar fin fortsättning av hösten.

Vänliga hälsningar

29. sep, 2010

Teresa Lesner

Hej på er klanen
Nu har även jag hittat hit.
Va duktig du är och ihärdig.
Hoppas allt är bra med er.
Här är allt jätte bra. Jag stor trivs itillvarån just nu. Lycklig är jag som har er som vänner.
Kan man älska nån som vän så är det just det jag gör med dig Annelie. Kram på er hela familjen.

Webbsida 22. sep, 2010

Rubbe

Hej igen! Ser att du ej har någon kontaktsida,så får ja skriva det här. En VARNING för denna sida!!!!!" http://hem.passagen.se/yamahatjej/"
Den är full av virus,den har skadat flera datorer!
Så ta bort inlägg du har i din GB så inte andra går dit in!
Vänligen
///Rubbe

Webbsida 21. sep, 2010

Rubbe

Hej! Kollar runt på siderna,detta var en snygg sida!
Passar på att önska en fin höst!

Webbsida 10. maj, 2010

Eva

hej
kikar in på eran fina hemsida och passar på och lämnar ett spår efter mej.

21. mar, 2010

Iréne Wallander

Hej! Nu har jag besökt dej igen.Du har fina sidor.Ha dé gott.

Webbsida 19. mar, 2010

Annelie Fosselius

Har varit in och tittat på din sida. Jättefin. Lycka till med den. välkommen åter till min.
Ha det bra.
/ Annelie

Webbsida 7. mar, 2010

Kenne

Tack för ditt besök på min hemsida !!!
Välkommen igen !!!

5. mar, 2010

Iréne Wallander

Hej!Idag vill jag sända en kram till födelsedagsbarnet.Grattis.

5. mar, 2010

Stefan & elisabet

Ja syster då har du skaffat en sida på nätet blir trevligt att följa dig där med :)
Puss / Kram från oss i lilla kållered

Webbsida 4. mar, 2010

Matti

mycket trevlig sida, kommer att hamna under favoriter och besökas frekvent...

4. mar, 2010

Åke

ser bra ut det här (inte för många foton på maken tack) Det här kanske kan bli en sida för företaget
också.
Hon är duktig på datorer min lilla fru.